יום שישי, 17 בספטמבר 2010

עוף צלוי ברוזמרין בקלי קלות



עוף צלוי ברוזמרין בקלי קלות  










העוף של חמותי זכרונה לברכה

כל יום שישי  העוף הצלוי

גם אצל הקרובים באיטליה אותו עוף

 שדרגתי אותו לתנור כי 10 מנות עוף אי אפשר לשים

בתחתית הסיר או המחבת

מצרכים

מנות חתוכות של עוף

מלח גס

רוזמרין

4 כפות שמן

2-3 כוסות מים

אופן ההכנה

בתחתית המחבת או התבנית

משמנים מפזרים מלח ורוזמרין

מניחים את חלקי העוף

מטגנים חצי שעה, הופכים את העוף לעוד חצי שעה,
בתנור 200 מעלות

מוסיפים 2-4 כוסות מים

ומבשלים עוד 20 דקות

ואוכלים בתאבון

העוף הזה טעים גם קר

את הרוטב חמותי היתה מוסיפה לרוטב עגבניות

אין תגובות: