יום שישי, 17 בספטמבר 2010

פאי מישמישים של אני בניאש


פאי מישמישים של אני בניאש  








סוף עונת המישמישים


מצרכים

50 ג"ר חמאה

1כוס סוכר חום

8 כפות קמח מלא+כפית אבקת אפייה

2 ביצים גדולות או 3 קטנות

1 ק"ג מישמישים

2 כפות סוכר חום

2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

להמיס את החמאה עם כוס סוכר

לקרר ל הוסיף את הקמח ואבקת אפייה לערבב

ולהוסיף את הביצים אחת אחת

הבלילה יוצאת דלילה לצקת לתבנית.

כדאי להכין קודם את המישמישים

את המישמישים לבשל עם 2 כפות סוכר עד שהסוכר נמס

להוסיף 2 כפות קורנפלור ולקרר.

לסדר את המישמישים מעל הבצק כשהחלק החתוך כלפי מטה

לצקת גם את המיץ שנוצר

לאפות מיד ב170 מעלות בין 50 דקות לשעה

לחתוך רק לאחר קרור.

קיבלתי את המרשם מאמי
במקור העוגה עם קמח אוסם וסוכר לבן.

אין תגובות: