אוסובוקו |
|
ליום הולדתו של שותפי, החלטתי להכין בשר חגיגי את המתכון קיבלתי ממרים כץ
מצרכים
6 פרוסות רגל עגל או פרה עם העצם (אוסובוקו)
השתמשתי באוסובוקו של פרה
1 בצל גדול
2 גזרים
3 מקלות סלרי עלים
3 שיני שום
1 כוס קמח+מלח +פלפל גרוס שחור
חצי כוס יין אדום
עלי דפנה
מירון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1לקמח את הבשר בקמח +מלח+פלפל שחור גרוס
לטגן עד להזהבה
2 לגרד במגימיקס את הגזר שום בצל ועלי סלרי
למרוח על כל פרוסה
בסיר לחץ לבשל את היין כוס מרק עוף עלי דפנה,מירון
להכניס את הבשר המרוח
לבשל 30 דקות מרגע שהשסתום עולה
או באפיה בתנור בתבנית מכוסה 180 מעלות במשך שעה וחצי
מגישים על ממליגה אורז או פיירה.
את הרוטב לרסק במקל בלנדר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה