עוגיות ערמונים ללא אפייה |
מצרכים
1 ק"ג ערמונים עם הקליפה
100 גר` חמאה (אני משתמשת ב50ג"ר)
200 גר` שוקולד מריר אני משתמשת ב150 ג"ר שוקולד)
100 גר` אבקת סוכר
100 גר` אגוזים
אופן ההכנה
בסכין חדה לעשות חתך בערמונים
לבשל את הערמונים בסיר לח ץ
חצי שעה מרגע שהצופצ`יק עולה
לקלף מיד אחרת קשה לקלף
להכניס למגימיקס 50 גר` שוקולד לפורר להוציא לשים בצד
להכניס עוד 100 גר` שוקולד לפורר
להוסיף את האגוזים לפורר
להוסיף את הסוכר החמאה הרכה והערמונים לפורר
להכין עיגולים ולגלגל בשוקולד המגורד
לקרר
ולאכול בתאבון
יוצאים כ25 עוגיות
להקפיא , להוציא חצי שעה לפני שהאורחים מגיעים, אפשר לשמור במקפיא עד חצי שנה אם נשאר,
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה