חומרים למילוי
1/2 קג בשר בקר טחון
2 פרוסות חלה מושרות במים-לסחוט היטב
בצל קצוץ
2 כפות אורז
1 עגבניה מקולפת ומגורדת
תוכן הקישואים לקצוץ במגימיקס
פלפל שחור מלח
קצת שמן
אופן הכנת המילוי
לטגן בצל להוסיף את האורז לטגן
להוריד מהאש להוסיף את יתר החומרים לערבב במגימיקס
טיפול בקישואים
12 קשואים בינונים
להוציא את התוכן עם סכין חדה וארוכה
למלא את הקישואים
להוציא את התוכן עם סכין חדה וארוכה
למלא את הקישואים
לחמם תנור ב200 מעלות
לשמן תבנית בשמן ומלח גס
לאפות עד שהמילוי משנה את צבעו
הכנת הרוטב
1 רסק עגבניות קטן+ 4 כוסות מים
חצי לימון סוכר כפית פלפל חריף אבקת מרק
להרתיח את הרוטב לטעום
לסדר את הקשואים בסיר רחב
ליצוק על הקשואים את הרוטב
הכנת הרוטב
1 רסק עגבניות קטן+ 4 כוסות מים
חצי לימון סוכר כפית פלפל חריף אבקת מרק
להרתיח את הרוטב לטעום
לסדר את הקשואים בסיר רחב
ליצוק על הקשואים את הרוטב
שיהיה מספיק מים לכסוי
לבשל על אש קטנה כרבע שעה
המילוי שנותר להכניס לחצי שעה למקפיא
המילוי שנותר להכניס לחצי שעה למקפיא
ליצור קציצות ולהניח אותם בעדינות בין ומעל הקישואים
להכניס לתנור את הסיר ללא כיסוי 180 מעלות לשעה לתנור
להכניס לתנור את הסיר ללא כיסוי 180 מעלות לשעה לתנור
לקרר את הסיר ורק אז להוציא את הקציצות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה