מתכון מאתר של מירב אליהו
רק הוספתי פטריות, אהבנו מאוד כי הזכיר לנו סלט מוקפץ עם טעם דומה
במסעדה אהובה עלינו,
סלט חצילים פטריות וגמבות פיקנטי
מצרכים:
2 קופסאות פטריות טריות
2 חצילים בינוניים
2 פלפלים אדומים/צהובים
1 בצל גדול
1/2 כוס צ`ילי מתוק
3 כפות רוטב סויה
3 כפות סילאן
מלח
פלפל שחור גרוס
צי`לי גרוס
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה
להוסיף את כל הירקות החתוכים, להוסיף עוד טיפה שמן
לטגן כ15 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שנפח הירקות
יורד לחצי, להוסיף את התבלינים, לערבב ,
לכסות במכסה ולבשל על אש בינונית כ1/2 שעה, לטעום את החציל ,
אם הוא מספיק מבושל סימן שהסלט מוכן.
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה