יום חמישי, 3 בפברואר 2011

סלט כרובית טעים במיוחד














סלט שלמדתי מהמטפלת הנאפלית של אימי, בפעם הראשונה שאכלתי 
















לא האמנתי שכרובית לא מבושלת כה טעימה,

מצרכים

חצי כרובית קטנה

1 קולורבי גדול

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב
2 גזרים

1 פלפל חריף ירוק לא חובה

חצי כוס לימון

חצי כוס חומץ

חצי כוס מים

2 כפות סוכר

מלח לפי הטעם

2 כפות שמן

2 עלי סלרי אמריקאי , לא היה לי בבית

אופן ההכנה

לפרק מהכרובית רק את התפרחת

לחתוך לחתיכות קטנות את יתר הירקות , אני חותכת במגימיקס עם סכין הציפס.

להוסיף את הנוזלים והתבלינים, הנוזלים אינם מכסים את כל הירקות,

כשמוצאים להגשה להוציא מהתחתית. מוכן לאכילה אחרי שעתיים.

נשמר במקרר אם נשאר אצלי בבית שבוע.
 

חצי הכרובית הנותרת
לטגן בשתי כפות שמן זית עם מלח גס, עד שהכרובית מחליפה צבע

להוסיף כוס מים לבשל עד שהמים מתאיידים

ולאכול בתאבון,

אין תגובות: