
מצרכים
500 גר' ארטישוק ירושלמי
500 גר' תפוחי אדמה לבנים
2 בצלים קטנים או אחד גדול
2ביצים
4 כפות פרורי לחם מקמח מלא
מלח לפי הטעם
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
לגרד במגרדת גסה את הארטישוק הירושלמי התפוחי אדמה והבצל,
להוציא מהמגי מיקס ולסחוט בידיים, להעביר לקערה אחרת
להוסיף את יתר המרכיבים , לערבב,
לשמן נייר אפייה בשמן זית או שמן קנולה
לחמם תנור ל200 מעלות
לקחת עיגול בגודל הרצוי ולפחוס אותו על התבנית.
לאפות 20 דקות, להפוך ולאפות עוד 15 דקות
זהירות אי אפשר להפסיק לאכול אותם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה