יום חמישי, 3 בפברואר 2011

מרק ירקות עם בשר בקר










מרק שעומר אהב וזה נדיר.

אף פעם איני מכינה בדיוק אותו מרק , אני משתמשת ממה שיש בבית,ומשאריות של אוכל

הפעם הכנתי מצלי בשר צלעות נשארו לי שתי מנות הקפאתי יחד עם הרוטב,והוספתי אותו למרק הבא:

בצל אחד קצוץ

3 גזרים

רבע כרוב

3 קשואים

2 עלי סלרי אמריקאי

חותכת את הירקות במגימיקס ,

מטגנת את הבצל מוסיפה את הירקות

מתבלת בכורכום פטרוזיליה יבשה , מרק עוף ללא חומרים משמרים

מוסיפה את הבשר צלי עם הרוטב,3 כוסות מים

מבשלת בסיר לחץ 20 דקות מרגע שהשסתום עולה,



המרק שאתם רואים פה זה שארית מהמרק שלמעלה בתוספת

שארית של תבשיל תרד עם שעועית לבנה,

מתכון שלמדתי משכנתי ממוצא טורקי.


אין תגובות: