יום חמישי, 3 בפברואר 2011

חציל ברוטב פילפלים קלויים מרחל שלום



חציל ברוטב פילפלים קלויים מרחל שלום  



פורסם ב-23 בינואר 2011, 16:01
במדור סלטים

מצרכים
1 חציל פרוס מטוגן בתנור
1 פלפל אדום קלוי
1 שן שום
2 כפיות חומץ
חצי כפית סוכר
כף שמן זית
אופן ההכנה
לפרוס את החציל המקולף לפרוסות בעובי ס"מ
למרוח במברשת בשני הצדדים בשמן זית.
לאפות בתנור 200 מעלות,
להכנת הרוטב להכניס למגימיקס קערה קטנה, את הפלפל הקלוי,
שן שום, חומץ, סוכר,שמן זית , לקצוץ לרוטב,
למרוח על כל חציל מטוגן מהרוטב,
ולאכול בתאבון
בנוסף אולי תאהב/י את:

אין תגובות: