חציל ברוטב פילפלים קלויים מרחל שלום |
|
מצרכים
1 חציל פרוס מטוגן בתנור
1 פלפל אדום קלוי
1 שן שום
2 כפיות חומץ
חצי כפית סוכר
כף שמן זית
אופן ההכנה
לפרוס את החציל המקולף לפרוסות בעובי ס"מ
למרוח במברשת בשני הצדדים בשמן זית.
לאפות בתנור 200 מעלות,
להכנת הרוטב להכניס למגימיקס קערה קטנה, את הפלפל הקלוי,
שן שום, חומץ, סוכר,שמן זית , לקצוץ לרוטב,
למרוח על כל חציל מטוגן מהרוטב,
ולאכול בתאבון
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה