יום שלישי, 1 בנובמבר 2011

סירות חצילים


מצרכים
10 חצלים קטנים
למילוי
400 ג"ר בשר טחון
שקית קנידלך של קנור (בולגרייה משתמשת תמיד עם מה שיש בבית:P)
2 ביצים בינוניות
2 בצלים קטנים
רבע צרור פטרוזיליה
חצי כפית כמון
כפית מלח
חצי כפית בהרט
לרוטב
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
2 כפות שמן
רבע לימון סחוט
כפית סוכר
חצי פלפל לבן
1 כף אורגנו יבש
4 כוסות מים
להרתיח את הרוטב
אופן ההכנה
לחצות את החצילים למרוח את החצילים במעט שמן
לחמם את התנור ב200 לאפות 20 דקות בתנור
לאחד את כל חומרי המילוי
לחצות את החציל האפוי בסכין עד הקליפה
להכין קציצות ארוכות ולהניח על החציל
לסדר בתבנית את החצילים לצקת את הרוטב
להכניס לתנור ב180 מעלות כחצי שעה
אם נשאר בשר עושים קציצות עגולות.


אין תגובות: