יום שלישי, 1 בנובמבר 2011

פסטה טרייה מקמח מלא



לצורך רידוד כדאי מאוד להשתמש במכונת פסטה. עוד פרטים
מצרכים
  • 200 ג"ר קמח מלא
  • 2 ביצים מספר 1
  • כף שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • 1 כף מים קרים
אופן ההכנה:
  1. מערבבים במגימיקס את כל החומרים לבצק
  2. מכניסים את הבצק לחצי שעה למקרר
  3. לחצות את הבצק ולרדד בעזרת מכונת פסטה עד מספר 5 ,לפזר מידי פעם מעט קמח במיוחד בשלב 5 האחרון
  4. חותכים לצורה הרצויה במכונת הפסטה פטוציני עלי לזניה או איטריות למרק.
  5. אפשר לבשל מיד
  6. אפשר להקפיא


אין תגובות: