לצורך רידוד כדאי מאוד להשתמש במכונת פסטה. עוד פרטים
מצרכים
- 200 ג"ר קמח מלא
- 2 ביצים מספר 1
- כף שמן זית
- חצי כפית מלח
- 1 כף מים קרים
- מערבבים במגימיקס את כל החומרים לבצק
- מכניסים את הבצק לחצי שעה למקרר
- לחצות את הבצק ולרדד בעזרת מכונת פסטה עד מספר 5 ,לפזר מידי פעם מעט קמח במיוחד בשלב 5 האחרון
- חותכים לצורה הרצויה במכונת הפסטה פטוציני עלי לזניה או איטריות למרק.
- אפשר לבשל מיד
- אפשר להקפיא
-
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה