היו לי שמונה תפוחים קצת מקומטים חמוצים ומתוקים התכוונתי להכין עוגיות אישיות אך לצערי לאחר הפשרת 6 עלי הפילו היה קרוע ובצדדים קצת יבש, גזרתי את היבש והתאימו לי בדיוק לתבנית פאי.
מילוי
8 תפוחים מקולפים וחתוכים לשמיניות
30ג"ר חמאה
חצי כוס סוכר
כפית קינמון טחון טרי
כוס וחצי מים
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
בסיר לשים את חמאה תפוחים סוכר וקינמון
לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים להוסיף כוס מים וברגע שרותח
להוסיף כוס מים עם 2 כפות קורנפלור
לבשל עד שמסמיך ולקרר לפחות שעה.
תחתית הפאי
6 עלי פילו למרוח במברשת מעט שמן מרחתי כל 2 עלים
ולמרוח שוב את הקצוות.
לצקת את המלית הקרה
לאפות כשעה ב180 מעלות
טעים חם וגם קר נאכל בכיף והנאה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה