יום שלישי, 1 בנובמבר 2011

עוגיות במילוי דודבנים חמוצים של אימי ז"ל " פסטליקוס דה וישניה"


 


לעדה הנה המתכון שביקשת בהצלחה !!!

לא הכנתי אותם אף פעם הצילומים פה הם מבית אימי ז"ל.

בעונת הדובדבנים אימי ז"ל היתה קונה כמה ק"ג של דובדבנים חמוצים מסוג"וישנייה"מגלענת אותם ,מחלקת לשקיות של ק"ג ומקפיאה.
בצק

כוס קפה חמאה מומסת

כוס קפה שמן

כוס קפה חלב

קמח כמה שנכנס , שהבצק יהיה לא רך ולא קשה

2 כפות סוכר

מילוי

1ק"ג דובדבנים וישניה קפואים
לשים במסננת עם קערה מתחת,
למשך לילה.
לשמור את המיץ,

לבשל את המיץ עם כוס סוכר
להוסיף 2 כפות קורנפלור
להוסיף את הדובדבנים ולקרר.

אופן הכנת העוגיות תנסי לשחזר
לפי הצילומים, ברור שבאחד הימים אנסה.
לאפות ב180 מעלות כ40 דקות

כשיוצאים מהתנור לגלגל אותם בקינמון ואבקת סוכר (לערבב אותם ביחד) יוצאים בין 16 ל18 עוגיות.
אשמח לשמוע חויות.


מאותם דובדבנים הכינה את העוגה הבאה






אין תגובות: