מתכון של אימי ז"ל שאכלתי רק אצלה תמיד אמרתי אני לא מכינה
היא הכינה עוגיות אישיות וזו המון עבודה , השבוע חגגה אימי ז"ל יום הולדת
ומרוב געגועים הכנתי בכל זאת בצורת פאי.

מצרכים לתחתית
חצי כוס שמן
חצי כוס חמאה מומסת
חצי כוס חלב
חצי כוס סוכר
1 כפית קינמון
2 כוסות קמח לפי דברי אמי כמה שנכנס תלוי בגודל הכוסות, (המרשם הוא אותה כמות חמאה שמן וחלב)
מהבצק הזה מכינים גם דברים מלוחים
מצרכים למילוי
3/4 ק"ג דלעת חתוך לקוביות
1/2 כוס מים
3/4 כוס סוכר חום
1 כוס אגוזים
1 כפית קינמון
לבשל את הדלעת בחצי כוס מים,ברגע שהתרכך לשפוך
מצרכים למילוי
3/4 ק"ג דלעת חתוך לקוביות
1/2 כוס מים
3/4 כוס סוכר חום
1 כוס אגוזים
1 כפית קינמון
לבשל את הדלעת בחצי כוס מים,ברגע שהתרכך לשפוך
את המים להוסיף 3/4 סוכר חום ואת האגוזים
להמשיך לבשל על אש גבוהה עד שהמים מתאיידים.
אופן ההרכבה
לצפות את תבנית הפאי בבצק גם בדפנות
לזרות על הבצק כפית קינמון
לצקת את המילוי ועל המילוי לפזר עוד כפית קינמון
לאפות בחום 180 מעלות כשעה.
אופן ההרכבה
לצפות את תבנית הפאי בבצק גם בדפנות
לזרות על הבצק כפית קינמון
לצקת את המילוי ועל המילוי לפזר עוד כפית קינמון
לאפות בחום 180 מעלות כשעה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה