יום שלישי, 1 בנובמבר 2011

פאסטה עם שרימפס



 


מתכון שקבלתי מ רבקה אלגם

1חבילת שרימפס מוכנים קפואים(ניתן לקנות בטיב טעם או חנויות מתמחות)
1 חבילה פסטה
1 שמנת מתוקה לבישול 16% שומן
30 גר'חמאה

כף שמן
חופן בזיליקום טרי קצוץ עם 2 כפות מים
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

מלח לפי הטעם

פרמג'נו מגורד כל אחד מוסיף לפי טעמו בצלחת.

אופן ההכנה

בסיר גדול מחממים את השמן והחמאה על להבה גבוהה. מוסיפים את השרימפס,
ומבשלים תוך בחישה עד השרימפס הופוך ורוד בערך 3 דקות.
מוסיפים את שמנת המתוקה ,בזיליקום,פלפל שחור ,אגוז מוסקט מבשלים עוד 3 דקות.
לא לצמצם יותר מידי את הרוטב,צריך להשאר מימי כדי שיתמזג היטב עם הפסטה.
בינתיים מביאים סיר גדול מלא מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך מוצקים לפי הוראות היצרן, תוך ערבוב מדי פעם, מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לסיר עם הרוטב לעוד 2 דקות.
הרבה דיבורים אך הכנה קלה ומהירה חצי שעה והמנה מוכנה.

אין תגובות: