יום שלישי, 1 בנובמבר 2011

* רביולי תוצרת בית *



אם כבר מכינים פסטה כמובן שממשיכים לרביולי,
בביקור הראשון שלי באיטליה רכשתי שני מכשירים להכנת רביולי
הפעם חידשתי מכשיר אחד שמקל על העבודה.

מילוי לרביולי

עוף ממרק עוף 2 כנפים ושוק אחת

2 תפוחי אדמה קטנים

1 בצל מטוגן

מלח פלפל

לקצוץ הכל במעבד מזון

חמותי מתהפכת בקברה היא תמיד הכינה מצ&#hiiiiiלי בקר משובח

בתוספת קצת רוטב מהצ&#hiiiiiלי,אך היתה מכינה רביולי לפחות משני ק"ג קמח



בצק לרביולי הסבר יותר מפורט פה

200ג"ר קמח
2 ביצים מספר 2
1/2 כפית מלח
1 כף שמן זית
כף אחת מים
ללוש הכל במגימיקס,לשים כעשר דקות,ברגע שהופך לגרגרים זה הזמן להוציא ולאחד
את הבצק ,אם מנסים להדביק את הבצק בקיר והבצק לא נדבק סימן שהבצק מוכן
לשים בשקית ניילון,ולהשכיב אותו לשעה במקרר
לחלק את הבצק ל 2חלקים לקמח ולהתחיל להעביר במכונה
עד מספר 5 ,
מניחים רצועה על המכשיר מוסיפים מילוי

מרטיבים מעט את קצוות הרביולי, מניחים רצועה שנייה מעל

ועוברים עם המערוך שתי וערב עד שהרביולי נפרד מהמכשיר.

מאחסנת במגש את כל הרביולי מקפיאה ,

ולאחר יום מפזרת את הרביולי בשקית

מוציאה בקמצנות כל פעם קצת לשיפור המרק.




אין תגובות: