מצרכים לתחתית
חצי כוס שמן
חצי כוס חמאה מומסת
חצי כוס חלב
חצי כוס סוכר
1 כפית קינמון
21/2 כוסות קמח לפי דברי אמי כמה שנכנס תלוי בגודל הכוסות,
לערבב בידים הבצק נעים ורך.
מילוי
600 ג"ר וישניה קפוא קניתי 2 חבילות בחנות של הרוסים
לשים במסננת עם קערה מתחת,
למשך לילה.
לשמור את המיץ, אם לא יוצאת כוס להוסיף מים
לבשל את המיץ עם כוס סוכר
להוסיף 2 כפות קורנפלור בחצי כוס מים
להוסיף למיץ לבשל ולערבב עד שמסמיך
להוריד מהאש
להוסיף את הדובדבנים .
אופן ההרכבה
לצפות את תבנית הפאי בבצק גם בדפנות
לזרות על הבצק כפית קינמון
לצקת את המילוי
לאפות בחום 180 מעלות כשעה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה