יום שלישי, 1 בנובמבר 2011

פאי דובדבן וישנייה


 



מצרכים לתחתית

חצי כוס שמן

חצי כוס חמאה מומסת

חצי כוס חלב

חצי כוס סוכר

1 כפית קינמון

21/2 כוסות קמח לפי דברי אמי כמה שנכנס תלוי בגודל הכוסות,

לערבב בידים הבצק נעים ורך.

מילוי

600 ג"ר וישניה קפוא קניתי 2 חבילות בחנות של הרוסים

לשים במסננת עם קערה מתחת,
למשך לילה.
לשמור את המיץ, אם לא יוצאת כוס להוסיף מים

לבשל את המיץ עם כוס סוכר
להוסיף 2 כפות קורנפלור בחצי כוס מים


להוסיף למיץ לבשל ולערבב עד שמסמיך
להוריד מהאש
להוסיף את הדובדבנים .

אופן ההרכבה

לצפות את תבנית הפאי בבצק גם בדפנות

לזרות על הבצק כפית קינמון

לצקת את המילוי

לאפות בחום 180 מעלות כשעה.


אין תגובות: