מתכונים ועוד של רחל מזרחי
תעוד כל המתכונים שלי ושל אימי ז"ל, במיוחד אוכל בולגרי ועו.
יום ראשון, 19 ביוני 2011
פסח 2011
פסח בפתח והראש מתחיל לעבוד,יש כמה מאכלים קבועים בשולחן הפסח, מרק עוף עם קנידלך,
קציצות פרסה,קציצות תרד,ביצים חומות,סלט סלק,מאינה,חזרת,
והיתר השמים הם הגבול,
פשוט להחליף את פרוסות הלחם ופרורי הלחם, בקמח מצה,מצה רטובה וסחוטה,או קמח תפוחי אדמה.
בנוסף אולי תאהב/י את:
הפגנה ענקית-לכל הבלוגרים העתיקו והדביקו
סלט מבושל ברוטב פיקנטי
עוגיות גרנולה בקלי קלות
חציל ברוטב פילפלים קלויים מרחל שלום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה