יום ראשון, 19 ביוני 2011
מאפינס קקאו ללא ביצים בקלי קלות
מהבלוג של בצק עלים עם מעט שינויים
לבלילת השוקולד:
1 וחצי כוסות קמח
1 כוס סוכר חום,
רבע כוס קקאו
1 כפית סודה לשתייה
רבע כפית מלח
שליש כוס שמן
1 כף חומץ
1 כף תמצית רום
1 ושלושת-רבעי כוס מים רותחים
למלית
1שמנת חמוצה הספיקה לכמות כפולה
רבע כוס סוכר
כף גדושה של קמח
חצי כפית תמצית וניל
לערבב את כל חומרי המלית
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים
לערבב את כל החומרים הרטובים
להוסיף אותם ליבשים ולערבב הוספתי עוד חצי כוס מים רותחים כדי שהתערובת תהייה נוזלית.
לצקת בעטרות נייר רבע כוס להוסיף למעלה בכפית את המלית
את העטרות הנחתי בתבניות מאפינס
לחמם מראש את התנור ל180 מעלות במשך 20 דקות,לבדוק עם שיפוד
הוא לא יוצא יבש לגמרי. המאפינס טעים והעטרת יוצאת בקלות,רק אחרי 8 שעות במקרר
זהירות לא לאפות יותר מידי.מרקם העוגיה מזכיר עוגה חמה.
הכנתי כאן כמות כפולה. 18 מאפינס.
תוויות:
מתוקים
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה