פורסם ב-3 ביוני 2011, 21:53 במדור חלבי
מצרכים
1 בצל מטוגן ב3 כפות שמן זית
2 חבילות תרד מהסופר
2 כוסות אורז מלא
31/2 כוסות מים
כף מרק עוף
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון אחד גדול
לקישוט גבינת פרמזון מגורד או גבינת גלעד
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את התרד ו2 כוסות מים
לבשל מספר דקות להוסיף את האורז ועוד 11/2 כוסות מים
להוסיף תבלינים ולימון,
לבשל בערך 40 דקות, לתת לנוח חצי שעה,
אם מכינים עם אורז רגיל מבשלים בערך 20 דקות
להגיש בתוספת גבינה למעלה.
טעים ובריא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה