
ריבת תותים
800 גר' תותים מנוקים
3/4 כוס סוכר
כף חומץ בלסמי (אם אין אפשר חומץ רגיל)
1/8 לימון עם הקליפה והגרעינים
אופן ההכנה
לשים את כל החומרים בסיר, על אש בינונית ומידי פעם לנענע את הסיר
לא לערבב עם כף כדי שהתותים ישארו שלמים
אחרי חצי שעה, להגדיל את האש עד שהריבה מבעבעת
לקרר ולאחסן בצנצנת עקורה.

פסח 2011
קציצות פרסה,מאינה די קארנה- פשטידה ,פטה כבד ברוטב תותים
מרק עוף עם קנידלאך,אפונה עם ושמיר,ארטישוק מבושל,שוק טלה צלוי,
קישואים מבושלים ,קציצות בשר,סלט סלרי,עלי חסה, פלפלים בחומץ ,ג'לי לילדים
סוכריות קוקוס עם שוקולד למבוגרים.לחרוסת תמר ממולא באגוז.

|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה