פורסם ב-9 במרץ 2011, 15:56 במדור קמח מלא
חשקה נפשי בעוגיות גרנולה
ניסיתי כל מיני מתכונים, היו טעימים אך לא נחתכו יפה
והנה המתכון המנצח
מצרכים
100 ג"ר חמאה
3/4 כוס קמח מלא
כפית סודה לשתייה
4 כוסות קואקר
1/2 כוס דבש+ כף שמן
3/4 כוס סוכר חום
1 ביצה
2 כפיות קינמון
כף תמצית וניל
2 כוסות פיצוחים מכל סוג
הפעם שמתי פאקנים,גרעיני דלעת,גרעיני חמניה.
אופן ההכנה
כדי למדוד חצי כוס דבש אני מכניסה לכוס כף שמן
מורחת אותו בכוס ואז מודדת, הדבש מחליק בקלות.
בסיר קטן ממיסה את הדבש הסוכר והחמאה.
למגימיקס מכניסה את הפיצוחים, ועובדת עם הפולסים, רק לשבור
להוסיף את יתר החומרים ולהמשיך לעבוד עם הפולסים
עד שהעיסה מתאחדת.
להניח את העיסה על נייר אפייה, להרטיב את הידים ולפזר את העיסה
להניח מעל עוד נייר אפייה, ובמערוך למעוך היטב את כל העיסה.
לחמם את התנור ל160 מעלות לאפות כ20 דקות עד שמשחים.
להוציא מהתנור ולחתוך לקוביות בתבנית, לא להזיז עד שהעוגיות קרות.
זהירות ממכר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה