יום ראשון, 19 ביוני 2011

סלט כרוב צבעוני וטעים




פורסם ב-25 במאי 2011, 18:13 במדור סלטים

את הסלט הזה אימצתי באחד הביקורים שלי בים המלח

הרבה זמן ניסיתי עד שהצלחתי להגיע לטעם.

אני אוהבת שהכרוב יהיה רך כמו בדוכני הפלאפל

הסוד הוא בסך הכל מלח וסוכר

מצרכים

1 כרוב בינוני

3 פלפלים בצבעים שונים

1/4 חבילה שמיר בלי הגבעולים

כף סוכר חום

כפית מלח

מיץ מלימון גדול

2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה

לקצוץ במעבד מזון בסדר הבא: שמיר כרוב פלפלים

להעביר לקערה ולזרות סוכר ומלח להניח מעל סיר כבד

אחרי חצי שעה לעסות את הסלט ולהניח לעוד שעה עם סיר כבד מעל.

להוסיף לימון ושמן לבדוק טעמים אם חסר עוד מלח.

סלט טעים ומרענן ונשמר במקרר 3 ימים.

אין תגובות: