שבלולי בצק עלים במילוי בשר וחצילים מהמטבח הבולגרי
פורסם ב-12 בפברואר 2011, 15:24 במדור בשרים
מצרכים
חצי קג` בשר טחון צלעות טרי
חב` בצק עלים חמאה 600 ג"ר
2 פרוסת לחם לבן רטוב וסחוט
2 ביצים
רבע חבילה פטרוזיליה
3 בצלים קצוצים במעבד מזון
1 חציל קלוי
מלח פילפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר
להוסיף פלפל שחור ,ומלח ,
לטגן עד שנעשה פרורים וכל הנוזלים מתאיידים
במעבד מזון לקצוץ את הלחם הפטרוזיליה 2 ביצים, וחציל קלוי
להוסיף לתערובת הבשר, לקרר חצי שעה .
לפתוח את כל הבצק למרוח לכל אורכו, ולגלגל לרוחב
לחתוך חתיכות בעובי 3 ס"מ
לאפות בתנור בחום 200 מעלות חצי שעה
בתאבון
לא מרוצה מהצילומים אך לא נשאר זכר,בפעם הבאה אחליף תמונה.
פורסם ב-12 בפברואר 2011, 15:24 במדור בשרים
מצרכים
חצי קג` בשר טחון צלעות טרי
חב` בצק עלים חמאה 600 ג"ר
2 פרוסת לחם לבן רטוב וסחוט
2 ביצים
רבע חבילה פטרוזיליה
3 בצלים קצוצים במעבד מזון
1 חציל קלוי
מלח פילפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר
להוסיף פלפל שחור ,ומלח ,
לטגן עד שנעשה פרורים וכל הנוזלים מתאיידים
במעבד מזון לקצוץ את הלחם הפטרוזיליה 2 ביצים, וחציל קלוי
להוסיף לתערובת הבשר, לקרר חצי שעה .
לפתוח את כל הבצק למרוח לכל אורכו, ולגלגל לרוחב
לחתוך חתיכות בעובי 3 ס"מ
לאפות בתנור בחום 200 מעלות חצי שעה
בתאבון
לא מרוצה מהצילומים אך לא נשאר זכר,בפעם הבאה אחליף תמונה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה