יום ראשון, 19 ביוני 2011

שבלולי בצק עלים במילוי בשר וחצילים מהמטבח הבולגרי

שבלולי בצק עלים במילוי בשר וחצילים מהמטבח הבולגרי
פורסם ב-12 בפברואר 2011, 15:24 במדור בשרים














מצרכים
חצי קג` בשר טחון צלעות טרי
חב` בצק עלים חמאה 600 ג"ר
2 פרוסת לחם לבן רטוב וסחוט
2 ביצים

רבע חבילה פטרוזיליה

3 בצלים קצוצים במעבד מזון

1 חציל קלוי
מלח פילפל שחור גרוס

אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר
להוסיף פלפל שחור ,ומלח ,

לטגן עד שנעשה פרורים וכל הנוזלים מתאיידים

במעבד מזון לקצוץ את הלחם הפטרוזיליה 2 ביצים, וחציל קלוי

להוסיף לתערובת הבשר, לקרר חצי שעה .

לפתוח את כל הבצק למרוח לכל אורכו, ולגלגל לרוחב

לחתוך חתיכות בעובי 3 ס"מ

לאפות בתנור בחום 200 מעלות חצי שעה

בתאבון

לא מרוצה מהצילומים אך לא נשאר זכר,בפעם הבאה אחליף תמונה.

אין תגובות: