מצרכים
3 בצלים מטוגנים ב2 כפות שמן זית ומלח
2 כוסות עדשים
2 כוסות בורגול
1 כף כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם להוסיף בסוף
אופן ההכנה
להשרות את הבורגול ב3 כוסות מים במשך חצי שעה
בינתיים לבשל את העדשים 20 דקות לבדוק שהעדשים לא יתפרקו
תלוי בסוג העדשים עד חצי שעה
לסנן את העדשים, להוסיף אותם לבורגול שבינתים תפח והתרכך,
להוסיף את הבצלהמטוגן,לתבל בכף כמון,כפית פלפל שחור גרוס,
לבדוק טעמים להוסיף מלח, ולאכול בתאבון,
טעים גם קר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה