מצרכים
2 בצלים גדולים מטוגנים ב2 כפות שמן
2 חצילים בנוניים קלויים להוציא החוצה את בשר החציל ולהניח במסננת שכל הנוזלים יצאו מהחציל , כמה שיותר זמן.
1/2 ק"ג צוואר בשר בקר טחון
2 פרוסות חלה להשרות במים ולסחוט
1/4 חבילה פטרוזיליה קצוצה (השתמשתי בבפטרוזיליה יבשה)
2 ביצים
1 כפית בהרט
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לקצוץ את כל המצרכים במגימיקס,
להניח במקרר לספיגת טעמים לחצי שעה
לחמם תנור ל200 מעלות
לשמן דף אפיה במברשת
לשמן את הידים ולהניח את הקציצות בתבנית.
לאפות 20 דקות ולהפוף את הקציצות לעוד 20 דקות.
הקציצות טעימות ונימוחות זהירות ממכרות
אפשר לאכול אותן גם קרות בתוספת טחינה ירוקה מעדן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה