אחד הירקות האהובים עלי, בעונה זו מכינה כל שבוע,
הכרתי אותו בבית חמותי ז"ל ממוצא איטלקי,
דבר ראשון יש צורך בסכין חדה,ושימו לב לסירטון למטה
אני מכינה קערה עם מים וחצי לימון סחוט +הקליפה
מקלפת ומיד משרה במי הלימון (כדי שהארטישוק לא ישחיר)
6 ארטישוק לחתוך כל אחד ל4 חלקים
2 שיני שום
מלח ,פלפל לבן,וחצי קליפת הלימון
בסיר שטוח שמה את כל המצרכים ומכסה במים
מבשלת עד להתרככות תלוי בארטישוק לקראת הסוף מורידה את המכסה כדי לצמצם את הנוזלים. גם הרוטב טעים מאוד.
איך מקלפים תלמדו כאן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה