יום ראשון, 19 ביוני 2011

פטה כבד ברוטב תותים















מצרכים

1/2 ק"ג כבדי עוף



2 בצלים בינוניים



50ג"ר חמאה מלוחה



מלח,פלפל שחור גרוס



1/2 כוס ריבת תותים+חצי כוס מים לקצוץ במעבד מזון



אופן ההכנה



לטגן את הבצלים ב50 ג"ר חמאה מלוחה, להוסיף את הכבדים



לטגן אותם לא יותר מידי



לקצוץ במעבד מזון בתוספת התבלינים



לצפות בנילון ניצמד קופסה מאורכת (השתמשתי בקופסה מאורכת של עגבניות שרי)



להכניס לקרור ללילה.



לפני ההגשה להפוך את הקופסה בצלחת

מותאמת, לקלף את הנילון הניצמד



לפרוס ולקשט ברוטב תותים.



המיזוג בין הכבד והרוטב מושלם.















אין תגובות: