יום חמישי, 15 בינואר 2009

סברינה בקלי קלות


מצרכים לעוגה
1 כוס קמח

חצי כוס סולת

1אבקת אפייה

1 כוס חלב

1יוגורט

1/2 כוס סוכר

2 ביצים

לערבב הכול ביחד בבלינדר

להכניס במצקת לתבנית קטנה לא משומנת 3/4 תבנית

תבניות לאפיה מסיליקון מוצלחת העוגיות נשלפות במהירות והתבניות עמידות בחום ולא נשרפות או מתכוצות.

לאפות בתנור 20 דקות ב-180מעלות

מצרכים לרוטב
1כוס סוכר

1כוס מים

לחמם ולערבב עד שהסוכר נמס

להוסיף 1/2 בקבוק תמצית רום

כאשר העוגיות מוכנות ועדיין חמות

לצקת עם כף את הרוטב על העוגייה

כדי שיספג בצורה שווהרה שווה בכל העוגייה

הכנת קצפת

להקציף

1 שמנת מתוקה

1כוס חלב

1 פודינג וניל

למרוח שיכבה עבה של קצפת בחור על העוגה

להכניס למקרר למשך 24 שעות

אני מקפיאה

מוציאה שעה לפני שהאורחים מגיעים

אחרת מחוסל מיד


תגובה 1:

rachel אמר/ה...

איזה יופי של סברינה