מצרכים
1/2 חבילה ספגטי
כוס וחצי אגוזים קצוצים
כוס וחצי מרק עוף אמיתי שמן או 50 ג`ר חמאה
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
לבשל במים את הספגטי
לשים בתבנית את הספגטי האגוזים ומרק העוף
אם משתמשים בחמאה להוסיף כוס וחצי מים עם אבקת עוף
לתבל במלח ופלפל שחור
להכניס לתנור של 200 מעלות למשך שעה (לא מכסים את התבנית)
וכל 10 דקות לערבב עד שמשחים.
אצל אימי זו תוספת לעוף
עוף
לבשל בסיר לחץ עשרים דקות מרגע שהשסתום עולה
למרוח את העוף ברוטב סויה פפריקה ופלפל שחור
להכניס לתבנית ולכסות את התבנית
לתנור של 200 מעלות במשך שעה.
מאכל חגיגי לשבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה