
חומרים
1 בצל
כוס וחצי כוסות אורז מלא
כוס נענע
כוס שמיר
כפית מלח
אחד חצי לימון
קורט סוכר
אופן ההכנה
לטגן בצל להוסיף את האורז המלא וכוס וחצי מים
להוסיף כפית מלח לבשל עד שנשארים מעט מים
להוסיף את השמיר והנענע, ולקרר
למלא את עלי הגפן
להכניס את עלי הגפן בסיר רחב להוסיף עוד 2 1/2 כוסות מים
1/4 כפית סוכר חצי כפית מלח ומיץ מלימון שלם
לשפוך למעלה מעט שמן זית.
לכסות בצלחת את עלי הגפן
לבשל לפחות חצי שעה.
להגיש קר או חם
אני מקפיאה גם אחרי הקפאה הם טעימים
1 בצל
כוס וחצי כוסות אורז מלא
כוס נענע
כוס שמיר
כפית מלח
אחד חצי לימון
קורט סוכר
אופן ההכנה
לטגן בצל להוסיף את האורז המלא וכוס וחצי מים
להוסיף כפית מלח לבשל עד שנשארים מעט מים
להוסיף את השמיר והנענע, ולקרר
למלא את עלי הגפן
להכניס את עלי הגפן בסיר רחב להוסיף עוד 2 1/2 כוסות מים
1/4 כפית סוכר חצי כפית מלח ומיץ מלימון שלם
לשפוך למעלה מעט שמן זית.
לכסות בצלחת את עלי הגפן
לבשל לפחות חצי שעה.
להגיש קר או חם
אני מקפיאה גם אחרי הקפאה הם טעימים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה