
4 ביצים קובית שמרים קג קמח כוס חלב סוכר וניל אבקת אפייה חצי מרגרינה או 1 חמאה 4 כפות סוכר 2 כפות קוניאק 1 אשל קמצוץ מלח | |
רבע כוס חלב פושר עם השמרים לתפוח כמה דקות לערבב עם כל החומרים תפיחה ראשונה שעה עד 3 שעות לפרוס בעובי אצבע וחצי לתפיחה עוד חצי שעה ללחוץ באמצע על הסופגנייה כדי שיצא האוויר לטגן בשמן לא חם מאוד על אש נמוכה להזריק ריבה לפזר אבקת סוכר. ולאכול בתאבון. היתרון של המתכון גם למחרת לאחר חימום הן טעימות |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה