
חומרים למרק
שעועית שהושרתה
גזר
קשואים
בטטה
בצל+2 עלי סלרי אמריקאי
1 עצם עם מיח
מלח, כורכום,פטרוזיליה יבשה, חויא`ג
אופן ההכנה
לקצץ במגימיקס סלרי ובצל
לטגן במעט שמן זית
להוסיף את יתר החומרים ותבלינים לפי הטעם
למילוי הקובות
1 קופסה פטריות
1 בצל
2 כפות פרורי לחם
מלח , פלפל שחור גרוס
לטגן הבצלים עגולים לחוסיף קופסת פטריות
להכניס למגימיקס להוסיף 2 כפות פרורי לחם
להכין בידים עיגולים.
ולמלא את הקובות.
אופן הכנת הקובות
שעועית שהושרתה
גזר
קשואים
בטטה
בצל+2 עלי סלרי אמריקאי
1 עצם עם מיח
מלח, כורכום,פטרוזיליה יבשה, חויא`ג
אופן ההכנה
לקצץ במגימיקס סלרי ובצל
לטגן במעט שמן זית
להוסיף את יתר החומרים ותבלינים לפי הטעם
למילוי הקובות
1 קופסה פטריות
1 בצל
2 כפות פרורי לחם
מלח , פלפל שחור גרוס
לטגן הבצלים עגולים לחוסיף קופסת פטריות
להכניס למגימיקס להוסיף 2 כפות פרורי לחם
להכין בידים עיגולים.
ולמלא את הקובות.
אופן הכנת הקובות
כשהמרק מוכן להוסיף את הקובות על אש נמוכה לחצי שעה
ולאכול בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה