יום ראשון, 18 בינואר 2009

עוגת גזר תפוחים וקמח מלא


חומרים:

חצי כוס סוכר חום

4 ביצים

חצי כוס שמן קנולה

6 כפות דבש

2כוסות תפוח עץ חמוץ קלוף ומגורד

2כוסות גזר קלוף ומגורר

3כוסות קמח מלא

2 כפות אבקת אפיה

2 כפיות קינמון טחון

כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום בינוני ומשמנים את התבנית.

שמים בקערת המערבל את הסוכר, הביצים והשמן ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה.

מוסיפים, תוך ערבול, את הדבש התפוחים והגזר. מנפים פנימה קמח, אבקת אפיה, וקינמון ומערבלים עוד קצת לקבלת מרקם אחיד.

מוסיפים את האגוזים ומערבלים ידנית.

יוצקים לתבנית ואופים 40 דקות

עד שהקיסם שמחדירים לעוגה יוצא יבש.

ואוכלים בהנאה

אין תגובות: