
חומרים:
חצי כוס סוכר חום
4 ביצים
חצי כוס שמן קנולה
6 כפות דבש
2כוסות תפוח עץ חמוץ קלוף ומגורד
2כוסות גזר קלוף ומגורר
3כוסות קמח מלא
2 כפות אבקת אפיה
2 כפיות קינמון טחון
כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום בינוני ומשמנים את התבנית.
שמים בקערת המערבל את הסוכר, הביצים והשמן ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים, תוך ערבול, את הדבש התפוחים והגזר. מנפים פנימה קמח, אבקת אפיה, וקינמון ומערבלים עוד קצת לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את האגוזים ומערבלים ידנית.
יוצקים לתבנית ואופים 40 דקות
עד שהקיסם שמחדירים לעוגה יוצא יבש.
ואוכלים בהנאה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה