
עכו שוממה אין יוצא ואין בא
אין ברירה צריך להכין פיתות בבית
מצרכים
1 ק"ג קמח מלא
2 כפות שמרים יבשים
2 כפיות סוכר
6 כפות שמן זית אפשר גם פחות
2 כפיות מלח
כוס חד פעמית של מה שרוצים:אני שמתי קוואקר גרעינים ופשתן טחון
5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
כוס מים פושרים
כוס קמח
2כפות שמרים יבשים
2 כפיות סוכר
לערבב לבלילה ולהשהות כמה דקות העיסה תופחת
להכניס למגימיקס עם וו לישה
את יתר הקמח כוס חד פעמית של תוספות והמלח (על יבש)
להוסיף את כל יתר החומרים
6 כפות שמן 4 כוסות מים פושרים
ללוש עד הבצק מתאחד ונפרד
להניח בקערה מכוסה במגבת לשעה
להוציא את האוויר בבוקסים
לחלק את הבצק ל2
לשים את הבצק על מעט קמח
לפסל נחש ארוך
לחלק ל16 להכין כדורים
לרדד עם קמח לעובי של כ- 4 מ"מ
להשהות לתפיחה נוספת של כ- כשעה על נייר אפיה בתבניות
בהתפחה שנייה להדליק את התנור לחום 220 מעלות
אין ברירה צריך להכין פיתות בבית
מצרכים
1 ק"ג קמח מלא
2 כפות שמרים יבשים
2 כפיות סוכר
6 כפות שמן זית אפשר גם פחות
2 כפיות מלח
כוס חד פעמית של מה שרוצים:אני שמתי קוואקר גרעינים ופשתן טחון
5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
לשים בתנור חם מאד כ- 220 מעלות במרכז התנור
לאחר כ- 10 דקות תלוי בחום התנור הצבע יפה ומוציאים את הפיתות הקשות לתוך שקית ותוך דקה שתים לשולחן.
אם לא אוכלים מיד יש לקרר אותן בתוך מגבות ולהכניס להקפאה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה