יום ראשון, 18 בינואר 2009

סלט שעועית מאש


חומרים
2 כוסות שעועית מאש, שהושרתה במים במשך הלילה
בצל סגול קטן קצוץ
כוס פטרוזיליה
1/4 כוס שמן זית
2 כפות חומץ טבעי 5%
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

לבשל את שעועית המאש עם מים

בסיר לחץ מרגע שעולה השסתום

במשך עשר דקות, לסנן את שעועית המאש,

לקצוץ את הפטרוזיליה והבצל

להוסיף לשעועית המאש

ולתבל בשמן חומץ לימון מלח ופלפל שחור גרוס

מ ע ד ן


אין תגובות: