יום ראשון, 18 בינואר 2009

סלט חומוס

אני ממונה על הגרגרים ובעלי ממונה על החומוס אני משרה את החומוס עם כפית סודה לשתייה
במשך 12 שעות
שוטפת היטב בהמון מים מבשלת את החומוס בסיר לחץ 
מקררת-בזמן הקירור החומוס סופג את הנוזלים
מחלקת לשקיות של חצי ק"ג ומקפיאה
משתמשת בגרגרים בכל מיני סלטים, למרק, לאורז עם חומוס
וכל שבוע סלט חומוס- עושים בכמות שאוכלים כי הסלט מחזיק במקרר 4-5 ימים,
 אם רוצים לשמר ליותר זמן , משתמשים בחומץ במקום לימון.
מצרכים 
חצי ק"ג חומוס מבושל 
לימון אחד
2 כפות שמן זית 
3 כפות גדושות טחינה 
מלח מים קרים לפי הצורך 
אופן ההכנה 
לשים במעבד מזון את את כל המצרכים,
 להוסיף מים קרים מהמקרר עד לקבלת המרקם הרצוי,
להוסיף לקישוט גרגרים, ושמן זית, ולאכול בתאבון

אין תגובות: