
אני ממונה על הגרגרים ובעלי ממונה על החומוס
אני משרה את החומוס עם כפית סודה לשתייה
במשך 12 שעות
שוטפת היטב בהמון מים
מבשלת את החומוס בסיר לחץ
מקררת-בזמן הקירור החומוס סופג את הנוזלים
מחלקת לשקיות של חצי ק"ג ומקפיאה
משתמשת בגרגרים בכל מיני סלטים, למרק, לאורז עם חומוס
וכל שבוע סלט חומוס- עושים בכמות שאוכלים כי הסלט מחזיק במקרר 4-5 ימים,
אם רוצים לשמר ליותר זמן , משתמשים בחומץ במקום לימון.
מצרכים
חצי ק"ג חומוס מבושל
לימון אחד
2 כפות שמן זית
3 כפות גדושות טחינה
מלח
מים קרים לפי הצורך
אופן ההכנה
לשים במעבד מזון את את כל המצרכים,
להוסיף מים קרים מהמקרר עד לקבלת המרקם הרצוי,
להוסיף לקישוט גרגרים, ושמן זית,
ולאכול בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה