
מצרכים:
1 כוס בורגול דק
1 כוס מים קרים
צרור נענע או מנטה
צרור פטרוזיליה
8 גבעולי בצל ירוק או בצל יבש גדול קצוצים דק
צרור ריחן
מיץ מ-3 לימונים
1/4 כוס שמן זית איכותי
10 מלפפונים
קורט מלח
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול כ-30 דקות במים +2מיץ משני לימונים עד לספיגתם,
קוצצים את התבלינים היטב, מוסיפים, מתבלים במלח, מוזגים את שמן הזית ועוד לימון
1 כוס בורגול דק
1 כוס מים קרים
צרור נענע או מנטה
צרור פטרוזיליה
8 גבעולי בצל ירוק או בצל יבש גדול קצוצים דק
צרור ריחן
מיץ מ-3 לימונים
1/4 כוס שמן זית איכותי
10 מלפפונים
קורט מלח
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול כ-30 דקות במים +2מיץ משני לימונים עד לספיגתם,
קוצצים את התבלינים היטב, מוסיפים, מתבלים במלח, מוזגים את שמן הזית ועוד לימון
הסלט מוכן לאכילה מיידית ומשביח את טעמו לאחר מס` שעות עד יממה,כך שניתן להכינו מראש.
מזיגת השמן בסיום ההכנה מאפשרת למיצים ולטעמים להיספג בבורגול.
גיוונים אפשריים: פלפל אדום קצוץ,חסה, עלי רוקט גזר מגורד דק,
גבעולי סלרי קצוצים.צרור עירית, עגבניות שרי.
אם מתכננים לשמור לכמה ימים לא ממליצה להשתמש בחסה ועגבניות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה