יום ראשון, 18 בינואר 2009

עוגת אגוזים ושוקולד עם קמח מלא


מצרכים לתבנית בינונית
לתחתית
5 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3 כפות קוניאק או ליקר או תמצית וניל
1 כוס קמח מלא+כפית אבקת אפייה
או 1 כוס קמח אוסם
לערבב את כל החומרים להכניס לתנור בינוני
הבצק יוצא דליל.

בינתיים להכין את הציפוי
5 חלבונים+חצי כוס סוכר להקציף
להוסיף
100 ג"ר אגוזים קצוצים
100 ג"ר שוקולד מגורד גס

להוסיף את הציפוי על התחתית החמה
להחזיר לתנור ל6 דקות
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור
עד שהתנור מתקרר.

ולאכול בתאבון זהירות ממכר

אין תגובות: