יום ראשון, 18 בינואר 2009

קבב בולגרי


מצרכים
1 קג` בשר בקר צוואר טחון
שומן כבש (בגודל כדור טניס)לטחון ולהוסיף לבשר
צרור פטרוזיליה
בצל גדול2
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור
חצי כוס מי סודה לערבב עם כף מרק עוף
קורט צובריצה (שזה תבלין בולגרי דומה בטעמו לזעתר- לא חובה)
כפית כמון
אופן ההכנה
ולסחוט 2פרוסות חלה 2 אצבעות ללא החלק הקשה
להכניס למעבד את הבצל ואת הפטרוזיליה לקיצוץ גס
להוציא ולסחוט
להוסיף את יתרת החומרים עד כדי ערבוב. להכניס לקערה
לעטוף בניילון

להכניס למקרר לספיגת הטעמים לפחות לחצי שעה

לשמן את כפות הידים וליצור קציצות
אני מסדרת אותן על מגש גדול ומפרידה בין השכבות בניילון.
מקפיאה עד ליום שמתוכנן
צלייה: אש בינונית לאטום מכל הצדדים. צריך להגיש מדיום
המבורגר
1/2 קג` בשר טחון
2 בצלים קצוצים
מלח ,פלפל שחור גרוס
1/4 כפית סודה לשתייה עם שתי כפות מים
ללוש את כל החומרים לחכות חצי שעה ולצלות

אין תגובות: