לימונצ`לו משקה שהאיטלקים שותים בסוף ארוחה דשנה
טוב לעיכול ושריפת שומנים.
מצרכים
10 בלימונים בשלים, גדולים, יפים, רצוי מאלה שגדלו על העץ לימון ואין עליהם ריסוס.
1 בקבוק וודקה
1 כוס מים
1 כוס סוכר
אופןההכנה
עם קולפן תפוחי אדמה לקלף את הלימונים אך ורק את הצהוב, את הקליפה החיצונית ביותר, כי הלבן מר
בצנצנת גדולה מאלה שעושיםבהם חמוצים, שים בה את הקליפות שקילפת ושפוך פנימה בקבוק של וודקה סגור טוב ותן לזה לעמוד שבוע.
בתום השבוע מערבבים בסיר את כוס המים וכוס סוכר ומביאים כמעט רתיחה עד שהסוכר נמס כולו
מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת את סירופ הלימונים
מסננים את הלימונצ`לו דרך חיתול עדין או ממחטה.
מעבירים לבקבוקים, אוטמים היטב את הבקבוקים ומניחים במקרר
שומרים במקפיא.
מעבירים לבקבוקים, אוטמים היטב את הבקבוקים ומניחים במקרר
שומרים במקפיא.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה