יום ראשון, 18 בינואר 2009

עוגיות ערמונים של אימי


מצרכים
600 גר` ערמונים עם הקליפה
100 גר` חמאה
200 גר` שוקולד מריר
100 גר` סוכר
100 גר` אגוזים
אופן ההכנה

לבשל את הערמונים בסיר לח ץ
שעה מרגע שהצופצ`יק עולה
לקלף מיד אחרת קשה לקלף
להכניס למגימיקס 100 גר` שוקולד לפורר להוציא לשים בצד
להכניס עוד 100 גר` שוקולד לפורר
להוסיף את האגוזים לפורר
להוסיף את הסוכר החמאה הרכה והערמונים לפורר
להכין עיגולים ולגלגל בשוקולד המגורד
לקרר
ולאכול בתאבון

אין תגובות: