
מצרכים
1,5 ק"ג בשר פילה מדומה
3/4 בשר ראש
3 בצלים ממטוגנים עם מלח
2 כוסות שעועית לבנה אחרי השרייה
2 כוסות גריסים
8 תפוחי אדמה
8 ביצים מחוררות
1 קישקע קנוי
קציצות מסולת וקמח
1 ראש שום שלם לא מקולף
כף דבש או סילאן
תבלינים כף כורכום כף פפריקה כף מרק עוף
ההכנה
מניחה בתחתית הסיר נייר אפייה
מטגנת את הבצל עם מלח עד השחמה
להוציא מהסיר את הבצל
להניח נייר אפייה בתוך הסיר
להחזיר את הבצל להוסיף את הבשר
לערבב את השעועית והגריסים להוסיף לסיר
לסדר את תפוחי האדמה והביצים
מעליהם להוסיף את הקישקע והקציצות
לערבב את התבלינים בכוס מים לשפוך לסיר
להוסיף מים עד לכיסוי מושלם, להניח על הגז ברגע שרותח
להוציא בכף את הקצף,
לכסות את הסיר בניר כסף ומעליו את המכסה
להעביר לתנור שחומם ל150 מעלות,
לפני שהולכים לישון מקטינה את התנור ל100 מעלות
בבוקר לבדוק אם יש צורך בנוזלים נוספים.
1,5 ק"ג בשר פילה מדומה
3/4 בשר ראש
3 בצלים ממטוגנים עם מלח
2 כוסות שעועית לבנה אחרי השרייה
2 כוסות גריסים
8 תפוחי אדמה
8 ביצים מחוררות
1 קישקע קנוי
קציצות מסולת וקמח
1 ראש שום שלם לא מקולף
כף דבש או סילאן
תבלינים כף כורכום כף פפריקה כף מרק עוף
ההכנה
מניחה בתחתית הסיר נייר אפייה
מטגנת את הבצל עם מלח עד השחמה
להוציא מהסיר את הבצל
להניח נייר אפייה בתוך הסיר
להחזיר את הבצל להוסיף את הבשר
לערבב את השעועית והגריסים להוסיף לסיר
לסדר את תפוחי האדמה והביצים
מעליהם להוסיף את הקישקע והקציצות
לערבב את התבלינים בכוס מים לשפוך לסיר
להוסיף מים עד לכיסוי מושלם, להניח על הגז ברגע שרותח
להוציא בכף את הקצף,
לכסות את הסיר בניר כסף ומעליו את המכסה
להעביר לתנור שחומם ל150 מעלות,
לפני שהולכים לישון מקטינה את התנור ל100 מעלות
בבוקר לבדוק אם יש צורך בנוזלים נוספים.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה