יום חמישי, 15 בינואר 2009

מרק חמוסטה עם קובות במילוי בשר


ומרים לציפוי
כוס ג`ריש (בורגול גרוס)
להשרות עם כוס מים וכפית מלח 10 דקות
להוסיף כוס וחצי סולת ושליש פרורי לחם
|להוסיף עוד חצי כוס מים
ללוש לבצק רך וגמיש
מלית
לקצץ 2 בצילים וכוס עלי סלרי במגימיקס
חצי ק`ג בשר טחון
לטגן לטבל במלח ופלפל שחור גרוס
מטגנים באיטיות על אש נמוכה מאוד, עד שהבשר משחים מאוד.
מעבדים במעבד מזון עד שהבשר הופך לגוש
להרטיב את הידיים ולחלק את הבשר ל25 כדורים קטנים
להכניס למקפיא
המרק
2חבילות על מנגולד
1 חבילה פטרוזיליה
6-5 בצל ירוק
1 עצם עם מיח לא חובה או חתיכת בשר
3/4 כוס מיץ לימון
1 כפית כורכום
1 כף פטרוזיליה יבשה
מלח ,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
את הפטרוזיליה והבצל הירוק להכניס למגימיקס ולגרוס
לחתוך את עלי המנגולד
לחכניס לסיר גדול לחוסיף את כל החומרים
להוסיף מים3/4 מהסיר לבשל חצי שעה
להוריד מהאש ועם מקל ריסוק לרסק
להחזיר לאש
להוסיף את הקובות על אש נמוכה לחצי שעה
ולאכול בתאבון
שלבים בהכנת הקובות


אין תגובות: