
מצרכים
חצי ק"ג כבדים
6 בצלים ירוקים
כפית מרק עוף
מלח
פפלפל שחור גרוס
כפית כמון
6 כפות קמח מלא
אופן ההכנה
לטבול את הכבדים בקמח המלא
לטגן טיגון קל עד שהקמח משנה צבע
לטגן קבוצות של כבדים
להוציא את הכבדים מהמחבת
לטגן באותו מחבת את הבצילים הקצוצים
להחזיר את כל הכבדים
להוסיף כוס מים חמים עם כל התבלינים
לבשל עוד חמש דקות
הכבדים נשארים עסיסיים עם רוטב טעים
חצי ק"ג כבדים
6 בצלים ירוקים
כפית מרק עוף
מלח
פפלפל שחור גרוס
כפית כמון
6 כפות קמח מלא
אופן ההכנה
לטבול את הכבדים בקמח המלא
לטגן טיגון קל עד שהקמח משנה צבע
לטגן קבוצות של כבדים
להוציא את הכבדים מהמחבת
לטגן באותו מחבת את הבצילים הקצוצים
להחזיר את כל הכבדים
להוסיף כוס מים חמים עם כל התבלינים
לבשל עוד חמש דקות
הכבדים נשארים עסיסיים עם רוטב טעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה